Płyta Heledore

Tutaj można pisać o wszystkim związanym z zespołem HEY pod warunkiem - na temat koncertów, newsów i informacji o aktywności zespołu w mediach proszę pisać w odpowiednich podforach.

Tet

Post 23 Lip 2010, 20:53

Płyta Heledore

Na początku chciałbym przeprosić za umieszczenie tego tematu tutaj ale nie znalazłem innej kategorii. Mój problem dotyczy tego czy płyta "Heledore" z 95. posiada na odwrocie hologram? Proszę o odpowiedź, bo mam wrażenie, że zostałem podczas zakupu nabity w butelkę(hologramu nie ma).
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siedlce

Post 24 Lip 2010, 11:51

Re: Płyta Heledore

Moja ma.
Postać stuletniego karła.
Awatar użytkownika

Moderator

Miejscowość: Kraków / Jastrzębie Zdrój

Post 29 Lip 2010, 00:47

Tet napisał(a):Na początku chciałbym przeprosić za umieszczenie tego tematu tutaj ale nie znalazłem innej kategorii. Mój problem dotyczy tego czy płyta "Heledore" z 95. posiada na odwrocie hologram? Proszę o odpowiedź, bo mam wrażenie, że zostałem podczas zakupu nabity w butelkę(hologramu nie ma).

Nie panikuj :P Stare płyty HEYa miały to do siebie że hologram lepiony był na pudełko a nie na książeczkę :P Poprzedni właściciel pewnie podniszczył opakowanie i przełożył do nowego żeby estetyczniej wyglądało... :)
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocławskie okolice

Post 29 Lip 2010, 18:28

Płyta mogła mieć też hologram na folii i żeby dostać się do płyty trzeba było ją zedrzeć. Niestety miałam tak na kilku płytkach i teraz też nie mam na nich hologramu.
Krasnoludy, końce świata śnić...

Tet

Post 15 Sie 2010, 18:28

Dziękuję za odpowiedzi, ulżyło mi, z powodu ceny tej płyty, mam najdzieję, że nie będzie jej reedycji :D .

Pozdrawiam

Post 15 Sie 2010, 18:43

O nie mój drogi,nie ma tak dobrze reedycja musi być !:) Przynajmniej ja na nią z niecierpliwością czekam. Chyba nie tylko ja.. :)
` Dziękuje Panie ,że mieszczę się w standardzie... `
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocławskie okolice

Post 15 Sie 2010, 20:31

Zdecydowanie nie tylko Ty :D Płyta jest niemal nieosiągalna, więc liczę, że reedycja się pojawi i to niebawem! Byłoby przemiło. Tak samo jak w wypadku płyty HEY.
Krasnoludy, końce świata śnić...

Miejscowość: Szczecin

Post 16 Sie 2010, 09:16

Wylicytowałam "Hey" za sporą sumę, traktuję tę płytę jak skarb i zajmuje honorowe miejsce na mojej półce. Również mam nadzieję że "Heledore wyjdzie jako reedycja, jeszcze niedawno można było kupić na allegro od kogoś ale teraz takie aukcje się nie pokazują. Tak samo wyczekuję "Music music", którą można zamówić bodajże w jedynym sklepie internetowym.
Awatar użytkownika

Miejscowość: Suldenesallar

Post 16 Sie 2010, 19:32

Tak samo wyczekuję "Music music", którą można zamówić bodajże w jedynym sklepie internetowym.

A skąd. Na Boże Narodzenie dostałem od ciotki z Zielonej Góry ten album i, jeśli jej wierzyć, kupiła go w zwykłym empiku. Leżał obok Echosystemu i MTV Unplugged.
zerwę kwiat i dam Ci go do ręki
nie wiesz jak poczujesz, że żyje
nie wiesz jak staniesz się maleńki
zdepczę Cię obcasem jak żmiję

~Closterkeller - Tak się rodzi nienawiść

Miejscowość: Szczecin

Post 16 Sie 2010, 20:51

No widzisz, Twoja ciotka to musi być jakaś czarodziejka bo raczej nigdzie nie ma. W każdym sklepie internetowym (oprócz tego jednego) widnieje mrożący krew w żyłach napis: towar niedostępny.
Następna

Wróć do Forum główne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 1 gość